Rozwiązania dopasowywane indywidualnie do Twoich potrzeb

 

Realizując powierzone mi zadania związane z konsultingiem gastronomicznym, zapewniam pomoc o szerokim zakresie w rozwiązaniu wielu problemów:
  • wyznaczenie struktur kosztów stałych, zmiennych, całkowitych,
  • ustalenie norm pracy, jakości, standardów restauracji, 
  • audyt określonego wcześniej sektora w  restauracji,
  • stworzenie menu z realnym określonym kosztem produkcji tak zwanym "food cost" 
  • opracowywanie dokładnych, praktycznych, trwałych i zrozumiałych receptur na kuchnię - dzięki którym utrzymamy wyznaczony standard jak również koszty produkcji, 
  • kompozycje i fotografie dań, (narzędzia marketingowe)
  • stworzenie dokumentacji działalności: ewidencja produktów, straty,  punkty krytyczne,
  • pomoc przy praktycznym projektowaniu z zachowaniem prawidłowego układu pomieszczeń w zakładzie gastronomicznym takich działów jak np. magazyny suche, zaplecze sanitarne, kuchnia itd. 
  • wybór i dostosowanie sprzętu, urządzeń gastronomicznych w celu zwiększenia efektywności pracy i obniżeniu kosztów pracowniczych, 
  • doradztwo personalne (rekrutacja personelu) od szefa kuchni, kucharza jak również pomoc kuchenną,
  • ustalanie współpracy z dostawcami, wybór i najkorzystniejszych ofert, stworzenie specjalnej listy produktów, dzięki czemu mamy stałą kontrolę nad cenami jak również jakością towaru.

 

 

 

W celu zapewnienia maksymalnej wygody użytkowników przy korzystaniu z witryny ta strona stosuje pliki cookies.
Kliknij 'Zgadzam się', aby ta informacja nie wyświetlała się więcej.